Δίδαξον το παιδίον εν αρχή της οδού αυτού· και δεν θέλει απομακρυνθή απ’ αυτής ουδέ όταν γηράση.
(Παροιμίαι 22:06)

Ένα από τα ωραία χαρακτηριστικά της Εκκλησίας του Ηρακλείου είναι τα μικρά μας αδελφάκια.

Ευχαριστούμε το Θεό που μέσα σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, τα ζευγάρια της Εκκλησίας μας ζητούν από το Θεό καρπό κοιλίας και ο Κύριος δίδει πλουσίως. Η όμορφη συνήθεια να είναι τα παιδιά μαζί με τους γονείς στις συναθροίσεις και να διδάσκονται εκ νηπιότητος τα Άγια Γράμματα δίνει χαρά σε όλους μας και φέρνει στη ζωή των παιδιών καλά αποτελέσματα.Κυριακό σχολείο Ηρακλείου

Βέβαια τις Κυριακές στις 10:00 λειτουργεί το “Κυριακό” για τα παιδιά της σχολικής ηλικίας και εκεί διδάσκονται μέσα απο την Αγία Γραφή τα πράγματα Του Θεού, τη Χριστιανική ζωή, την καλή συμπεριφορά, την υπακοή, τον σεβασμό, την πίστη στον Ιησού Χριστό. Εκεί συζητάμε διάφορες εμπειρίες τους, προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν και η μικρή μας συνάθροιση διανθίζεται απο την προσευχή, τους Χριστιανικούς ύμνους και τα συνθήματα καθώς οι μικροί μας φίλοι αρέσκονται σε όλα αυτά.

Τον τελευταίο καιρό πήραμε ιδιαίτερη χαρά όταν σε προσευχή ο Κύριος επισκέφθηκε τρία απο τα μικρά μας αδελφάκια και τα βάπτισε με Πνεύμα Άγιο.

Από τις ομορφότερες στιγμές που ζει η εκκλησία είναι όταν βλέπουμε μικρά παιδιά να παίρνουν απόφαση να ακολουθήσουν Τον Κύριο με την θέλησή τους και να κάνουν το βάπτισμα “εν ύδατι”, καθώς έκαναν οι τρείς μικροί αδελφοί μας.

Προσευχόμαστε ο Κύριος να φυλάξει τα παιδιά μας μέχρι τέλους κοντά Του στην πίστη του Ευαγγελίου μακριά απ’ την εκχύλιση της αμαρτίας μέσα στην οποία κολυμπάει ο κόσμος, αξιώνοντάς μας μαζί με αυτά να καταλήξουμε στην Ευλογημένη Του Βασιλεία Των Ουρανών

Επικοινωνία

Στείλτε μας το αίτημά σας για προσευχή, την ευχαριστία σας καθώς και όποιο άλλο αίτημα σας απασχολεί!

logo eaep herakleion footer

Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Ηρακλείου, Ιωάννη Κακρίδη 5, (Λεωφόρος Κνωσσού), Ηράκλειο Κρήτης.